Het artikel van Rutger van den Noort over het interview met Pieter Omtzigt

In het bewuste artikel spreekt Omtzigt over gekozen ministers die dan weer met andere lidstaten een Europese raad vormen, iedereen wel voor zijn vakgebied.

Deze ministers zijn in Nederland bijvoorbeeld bij de laatste verkiezingen gekozen door foute “elite” kiezers, wegkijkers en naïevelingen die denken het goed voor te hebben met een nieuw te vormen kabinet, een kabinet die net als de vorige Rutte I en Rutte II, vol met bedrog en leugens zat en nu weer zit te liegen. Want bijvoorbeeld de burger gaat vruchten plukken van de economische wind die door Nederland waait, we doen het goed en de burger mag er van mee profiteren. Van de Zalm zei nog, wees voorzichtig met al die extra´s want we hebben ze straks nog nodig. Miljoenen worden momenteel verdeeld over diverse posten waarbij gekeken wordt waar de afgelopen jaren het meest werd bezuinigd en waar grote schade en achterstand is ontstaan.

Nu is dit een leugen streven om van te smullen, want iedereen ziet alweer de regenboog en de zon doorkomen. Echter de werkelijkheid is heel anders en de praktijk die ze moeten toepassen ook. De belastingdienst is nog steeds niet op orde, zit met een achterstand. De politie doet half en of helemaal niets wegens tekorten van middelen, maar ze zijn straks wel sneller op de weg met gloednieuwe wagens van Mercedes om de maffia bij te kunnen houden. Verder krijgt ook defensie er nog miljoenen bij om de kast met onderdelen aan te vullen. Ook het onderwijs en de zorg wordt niet overgeslagen. Wel de burgers, al die hardwerkende burgers die moeten doorploegen tot hun zevenenzestigste levensjaar en nadien zelfs tot hun zeventigste, omdat anders het hele pensioenstelsel in gevaar komt. Of dit nu komt door verkeerde beleggingen en al die woekerpolissen en verkeerde speculaties en het op en neer gaan van de financiële luchtbellen die door de ECB en andere financiële instellingen in stand worden gehouden, daar hoor je niemand over. Maar voor die zelfde burger is de eerste klap al een knockout want er is maar eventjes 7 miljard tekort die ons straks door de strot wordt geduwd door Rutte III.  U kunt rustig slapen hoor, maar deze leugen is een feit een keiharde feit.

Terug naar dat interview dat er eigenlijk niets toe doet, die transparantie die Omtzigt wilt afdwingen is als gatenkaas, als een onderste steen die boven moet komen maar nooit het daglicht zal zien. Want transparantie is bij Rutte III niet eens te zien na MH17 en al die andere onder het tapijt geschoven zaken. Transparantie is een scheldwoord, is een middelste vinger naar de Nederlandse burgers, is een fake-vertoning als of het lijkt dat er duidelijkheid is en dat het volk het begrijpt als er regering- verklaringen zijn, wees gerust wordt er dan gezegd, wij werken er aan en zullen alles eraan doen.

Het volk is het vertrouwen kwijt meneer Omtzigt en begin eens dichter bij huis om iets te bereiken. De Brusselse maffia-bunker is een gesloten ondoordringbaar systeem waar de Europese burger niets heeft in te brengen. Tijd dat de leiders die daar werken en het oude Europese continent constant in gevaar brengen, verantwoording moeten gaan afleggen aan een onafhankelijk tribunaal die gekozen is door de gewone Europese burger. Tijd dat de elite de koffers gaan pakken.

Islam kent geen onderscheid tussen een blanke ongelovige bij de Europese Unie en de blanke ongelovige in dorp, stad of op straat, islam is geen vrede, brengt geen vrede maar is wreed en zal wreed blijven, dat zagen we na al die aanslagen waarvan we ongewenst deelgenoot en slachtoffer waren.

De Kerstmarkten afschermen met grote betonblokken om ons zelf te beschermen zodat wij binnen onze cultuur ons feest mogen vieren is een fake. Europa leeft op een tijdbom, 6000 jihadisten zijn mee gereisd met de grote stroom gelukzoekers die via allerlei wegen Europa binnen kwamen. Veel zijn ondergedoken onder valse naam. Veel van hen zijn ondergedoken in de grote Bosnische moslim-enclave om vandaar uit straks meer aanslagen te plegen binnen Europa. Duitse veiligheidsdienst waarschuwt al voor de IS-kinderen, gehersenspoeld, opgevoed met straf en plicht om zichzelf op te blazen. De vader die de bomgordel bij zijn dochter of zoontje omdoet vertelt erbij dat allah het goed en nodig vindt dat ongelovigen uit de weg geruimd moeten worden en wijst daarbij op een tekst in de koran die elke dag gelezen wordt. Deze kinderen geestelijk misbruikt en niet beter wetend zullen straks tijdbommen zijn. Een paar jaar ouder en overgekomen naar verre andere familie-leden in Europa, zijn het wandelende bommen waarbij onverwacht het lontje zal gaan branden.

Wel nu heer Omtzigt en alle overige overheidsdienaars, uw inzichten over transparantie en duidelijkheid is voor mij als een blinde vlek. Ik weet wat realiteit is en zie de chaos en catastrofe op ons afkomen. Maar ik weet ook dat er op hoog niveau met een andere agenda wordt gewerkt dan die waar u zoveel moeite voor doet om die meer transparant te maken. Ik wens u fijne Kerstdagen toe.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s